L

Vår e-postadresse

post@helgelandopplevelser.no

Kontaktskjema



Meld deg på vårt nyhetsbrev:

w

Bacalaoaften

HAVKANTEN inviterer deg til en helaften med god mat og herlig atmosfære fra du kommer inn døren til lysene blåses ut for kvelden.
Vi er opptatt av at du som gjest skal få en god og smakfull opplevelse!

18.09.202011:08 Terje
Bacalao og ølsmaking
Helt fra åpningen av HAVKANTEN, har våre kokker hatt fokus på å gi klippfisk statusen den fortjener. Derfor er det klippfisk og bacalao som har fått SIGNATUR-statusen på menyen. Du får selvfølgelig også andre velsmakende retter som fersk fisk eller en saftig kjøttrett.

HAVKANTEN inviterer til helaften med god mat og herlig kystatmosfære fra du kommer inn døren til lysene blåses ut for kvelden. 

Vi er opptatt av at alle gjester skal få en god og smakfull opplevelse.

Hjertelig velkommen!

I kveld serverer vi vår Mix, bestående av 3 typer herlig Bacalao og fem forskjelige smaker av øl.

Bacalao Husvær, Den Spanske røde bacalaoen. Tomatbasert klippfiskgryte serveres med løk/paprika/oliven og poteter 

Bacalao Brasøy, Den Spanske grønne bacalaoen. Filètstykket fra vår egen klippfisk surret med parmaskinke, pestopotet, grønnsaker og bacon. 

Bacalao Sandvær, Den gule bacalaoen, med kremet klippfisksaus i karri, grønnsaker og bakte småpoteter.

(Minimum 2 personer) Pris Pr. person. 389,- inkl kaffe og dessert.

Ølsmaking, Her får du servert fem ulike typer øl. Kurslederen forteller om historien bak disse øltypene, prosessen bak ølbrygging og med noen fun facts underveis.

Pris Pr. person. 329,-

BOOKING