Skreddersydde opplevelser

16.01.202016:17 Tommy Børli

Vi hjelper deg med å arrangere den perfekte firmaturen for dine kolleger, kunder og andre forbindelser.

På en enkel og god måte!

Vi har både erfaring, kunnskap og kapasitet til å gjøre firma opplevelsen vellykket. Vi lover personlig og tett oppfølging gjennom prosessen, fra første kontakt og planlegging til dere er vel hjemme fra turen.

Gode grunner til å velge oss:

  • Vi skreddersyr et turopplegg tilpasset din bedrift. Helgeland rundt tilrettelegger firmaturen til den minste detalj - bare spør oss om et uforpliktende tilbud.
  • Vi har kontakt med ulike destinasjoner. Vi har solide samarbeidspartnere og er blant de første som får melding om gode tilbud, og om nye opplevelsesrike reisemål.
  • Du får nytte av våre gunstige avtaler. Firmaturen skal være god investering i trivsel og motivasjon. Vi tilstreber at hvert enkelt firma skal få mest mulig igjen for denne «investeringen». Vi garanterer den beste kvalitet. Overlat den tidkrevende arrangørrollen til oss.
  • Det tar mye tid å arrangere en opplevelsesturer. Vår jobb er å gjøre det enkelt for deg. Vi stiller med en teknisk turleder på alle arrangement slik at dere kan fokusere på det faglige og sosiale - mens vi tar oss av alt det praktiske.

Nye opplevelser som gir inspirasjon og motivasjon

I en travel hverdag er det kanskje viktig å kunne ta en pause. Å komme bort og oppleve noe nytt på en reise, kan gi påfyll av nye krefter og motivasjon. I tillegg til valg av destinasjon til rett pris, hjelper vi med et aktivitetstilbud som passer for deres firmatur. Kom også gjerne med egne ønsker!