Blix Sjøstue

Blix Sjøhus
Sjøhuset ligger i Herøy kommune, rett vest av Alstenøya/De Syv Søstre. En idyllisk kommune, som er spesielt egnet for sykling, padling, fisking, små og store fjellturer.

15.08.201615:18 Tore Olsen

Sjøhuset ligger i Herøy kommune, rett vest av Alstenøya/De Syv Søstre. En idyllisk kommune, som er spesielt egnet for sykling, padling, fisking, små og store fjellturer. På Herøy finner du nokså bredt utvalg av butikker, vinmonopol, fantastisk botanisk opplevelsesbutikk (Etcetera), samt små koselige spiseplasser rundt om kring.


Vårt flotte sjøhus, er idyllisk plassert ved vannkanten i Herøysundet, på vakre Helgeland. Her kan du våkne om morgenen, med panoramautsikt mot fjellene Syv Søstre og Dønnamannen.

BLIX SJØHUS

Vårt flotte sjøhus, er idyllisk plassert ved vannkanten i Herøysundet, på vakre Helgeland. Her kan du våkne om morgenen, med panoramautsikt mot fjellene Syv Søstre og Dønnamannen. Herøysundet er et idyllisk sund, med småhusbebyggelse, som deler Herøy i to. Herøy har flere broer som gjør at tilgangen til hele øyriket, er god. Herøy ligger en kort fergetur fra Sandnessjøen eller Søvik.

SJØHUSET INNEHOLDER,

stor stue, med flott kjøkken. Huset har et fint bad, med dusj og installert vaskemaskin. Hemsen har 2 rom og begge med herlige kontinentalsenger på 160 cm bredde. Ut fra stuen er det en stor foldedør i glass, på 2 meters bredde, med utsikt direkte mot de Syv Søstre. Fra kaien, rett utenfor, er det direkteutsikt mot Dønnamannen den ene veien og Herøysundet den andre veien. På kveldene/natten kan du nyte å sitte på kaien, med fyr på bålpannen, kanskje etter en kajakk- eller fisketur. Vi kan også lokke med en flott badestamp på bryggen.

TIL KAIEN,

er det tilknyttet en stor flytekai. Fra denne kaien kan du leie våre kajakker. Vi har 4 singelkajakker og 1 dobbelkajakk. Samtlige kajakker er utstyrt med årer, spruttrekk og flytevester.

I tillegg har vi 1 stk. padlebrett og 1 stk. windsurfing-brett, til leie. Her er det mulig å leie våtdrakt. Flytevest er obligatorisk og følger med utstyret. Til windsurfing-brettet, følger det også med trapesbelte.

Det er også mulig å leie vår vannscooter. Det er en Yamaha FXHO med 180 HK. Scooteren er 12 fot og har en toppfart på over 50 knop. Den har 3 sitteplasser.

Har du lyst til å leie sykkel, noen dager, er det mulig. Vi har flere typer sykler, alt fra standard sykler til en sprek landeveisykkel, eller en terrengsykkel. Syklene er utstyrt med hjelm og flaskeholder.

Ønsker dere en tur med vår flotte cabincruiser, Skilsø 39 FB – 2019 modell, er også dette mulig. Det er alt fra at vi kjører deg/dere, til eller i fra, en eller annen plass på Helgeland, til at vi tar et skjærgårdscruise langs vår vakre kyst, uansett tid på døgnet. Båten kan ta, inntil 12 passasjerer. Det er muligheter for servering om bord.

Velkommen til oss!

OPPLEVELSER