L

Vår e-postadresse

post@helgelandopplevelser.no

Kontaktskjema

Meld deg på nyhetsbrev

w

Vinkurs og smaking

17.01.202012:00 Terje

Interesse for vin og dens forskjellige smaker? Da vil vinkurs med smaking av franske eller italienske viner være helt perfekt!

Velg mellom fransk eller italiensk vin som tema. Svært dyktig vinekspert leder vinkurset.

Opplevelsen Vinkurs og smaking, lar deg smake seg igjennom enten franske eller italienske viner. Kursene holdes av lokal verdensmester i vinsmaking, så her er man i trygge hender. Over hele tre timer forteller kurslederen om tillaging av vin, og hva som preger de ulike vinregionene.

Med sin lange tradisjon og kjærlighet til vinen har Frankrike gitt oss fantastiske smaksopplevelser. De fleste kjenner til Merlot og Bordeaux, men hvor mye mer kan vi egentlig om regionene? Under dette vinkurset får man et bedre overblikk over regionene og hva som karakteriserer hver enkelt vin. Man får også smake seg til kunnskapen. Frankrike produserer en hel rekke høykvalitetsviner, men også mengdeviner av lavere kvalitet, så det er greit å lære seg hva man bør se etter når man skal velge vin.

Italia har i en årrekke vært det mest populære vinlandet for norske vinkjøpere, og er kanskje verdens mest mangfoldige vinland. Hvis man synes det er vanskelig å få oversikten over de italienske vintypene og distriktene, er det dette kurset man bør velge. Her får man lære om, og smake på et utvalg typiske italienske vinstiler.

Kurset er lagt til naturskjønne Havkanten, idyllisk plassert ved vannkanten på det lille fiskeværet Husvær, lengst vest i skjærgården på berømte Helgeland.

Her kan du oppleve en unik ro og god atmosfære med panoramautsikt mot fjellene Syv Søstre og Dønnamannen.

Ta et glass vin og nyt tilværelsen på et av Norges vakreste steder.

Velkommen!