RIB Teambuilding

22.01.202018:44 Terje

Ledergrupper, kundepleie eller bare eventyrlysten?

Suksessen med ”Bremstein Ekspedisjon” fortsetter. Dette er en heldagstur for Ledergrupper og andre som ønsker noe helt spesielt.

Vi legger inn fiskesuppelunsj på Vega, besøker steder som Efugel museum, Himmelblå før turen går over fjorden for landgang på Bremstein Fyr for drikke/snack. Vi lover friske opplevelser, spennende historier, kystkultur, bakoversveis og det beste kysten har å by på.

Turen er et «Best of» RIB adventure på Helgeland! Vi får med oss alle de fine stedene på reisen som man bruker en uke på og oppleve med en seilbåt.

Garantert en uforglemmelig opplevelse!

Det er viktigere en noensinne å ta vare på sine kunder, ansatte og forbindelser.  kundepleie og merkelojalitet som fokus. En god ide er å dele og finansiere arrangementet med egenandel fra kunde. Erfaringene viser at det gir større lojalitet og eksklusivitet. 

Legg de store happeningene til HAVKANTEN, vi sørger for at nettopp din gruppe, din bedrift, din kunde sitter igjen med noe unikt og minneverdig, det er på denne måten relasjoner for fremtiden bygges sterkt og godt.