Kajakk utleie Blix Sjøus herøy

Herøy «Det perfekte padleparadiset»
I området rundt Herøy finnes det ca. 6500 øyer, holmer og skjær. Herøy ligger svært sentralt på Helgeland og er et fantastisk utgangspunkt for å oppleve spektakulære padlemuligheter.

16.01.202114:50 Terje

Velkommen til Blix Sjøstue, et eventyrlig sted på vakre Helgelandskysten. Dette er et perfekt sted for deg som elsker hav, fjell og vakker natur.

Øyriket rundt Herøy er perfekt for kajakkpadling, grunne farvann, trange sund og kritthvite sandstrender. Om kvelden kan du nyte stillheten med et strandhugg, mens solen går ned i horisonten. Ønsker du å leie telt, ta kontakt.

Her kan du utforske øya fra både land og sjø, gå flotte turer og padle rundt i paradis, som du kun finner her. Hvorfor ikke padle til idylliske Hagen, slå opp telt for natten, for senere å gå rett opp på Dønnamannen, 858 meter. Her får du en helt unik opplevelse, en lys sommernatt.

Er det litt ruskevær, er en kajakktur i nærområdet en opplevelse. Her kan du padle i timevis, uten å møte på høye bølger. Du sitter varmt og godt i tørrdrakten.

Vår, tidlig sommer og høst her ute, får du ofte både stille hav eller dramatisk vind og piskende fjorder, begge deler skaper en flott ramme rundt oppholdet du garantert vil minnes. 

Det er muligheter for leie av både tørr- og våtdrakter.

Flytevest, spruttrekk og årer, er inkludert.

Utleie:

Priser og betingelser finner du på våre bookingsider.

Velkommen!

Utstyr