L

Vår e-postadresse

post@helgelandopplevelser.no

KontaktskjemaMeld deg på vårt nyhetsbrev:

w

Høstferie på Helgeland

Høstferien 2020 avvikles i ukene 40 og 41.
Book din høstweekend på HAVKANTEN

23.09.202011:44 Terje

FORTJENER DU OG DIN FAMILIE EN PAUSE FRA HVERDAGEN? DA ER EN WEEKEND PÅ HAVKANTEN ET FANTASTISK ALTERNATIV. HØSTWEEKEND OPPLEVELSE, PERFEKT FOR HELE FAMILIEN.

Ta med deg hele familien til HAVKANTEN og bo i eksklusive rom.  Weekend som skaper fantastiske minner for hele familien. Her vil man bo tett på Helgelandsnaturen, med nærhet til alle små øyer og holmer, glitrende sjø og strender som kan utforskes av både store og små

  • To netter i et moderne Kysthus
  • Idyllisk beliggenhet på Husvær i Helgeland
  • Alle nødvendige fasiliteter er inkludert
  • Perfekt beliggenhet for ro og avkobling

På HAVKANTEN finnes også masse aktiviteter som kajakk, robåt og motorbåter. Sykler for øyhopping, Ribb for safari og velvære stamp på kaikanten.

Dette er familie weekend for deg som ønsker det perfekte opphold og som ønsker å oppleve vill natur, uten at dette skal gå på bekostning av standard eller fasiliteter. Været er viktig både for sjøfolk og landkrabber. Enten du får sol og varme eller du får piskende regn og sure temperaturer, alt vær har sin sjarm

Moderne rom, store vinduer som slipper inn godt med lys. Her kan man oppleve flott kystkultur, kortreist mat og natur i skjønn harmoni! 
Selvfølgelig mulig å benytte restauranten som byr på en rikholdig meny som vil falle i smak for alle.

Avtal gjerne med oss, og vi henter dere på fastlandet i vår charter Rib, bare turen ut hit vil gi deg følelsen av den ultimate opplevelsen.

Pris, fra kr. 1.290,-

Gå på lommelykttur  
Kortere dager betyr flere muligheter på kveldstid, og nye opplevelser for store og små. Hva med å ta med lommelykt på turen? Enten dere skal på fleredagerstur eller dere bare går en liten runde bak huset. For barna er det både spennende og morsomt.

Spis ute
Kombinerer man tur med middag, blir det lettere å komme seg ut. Inviter med familie eller venner på høstpiknik, og sats på enkle retter for bål eller stormkjøkken. Maten smaker mye bedre ute i friluft, og man får en naturopplevelse med på kjøpet.

SE OGSÅ