FISKE/TURBÅT Herøy

Kos deg på Blix Søhus sammen med hele familien eller del en festlig aktivitet med en god venn? En tur i fiske/turbåt vil garantere gi deg en god opplevelse! Perfekt for fisketur og safari.

18.01.202111:08 Terje
Drømmer du om å ta storfisken?

På Helgeland har folket livnært seg på fisk i flere tiår og det har alltid blitt fangst. Rundt Herøy, Husvær, Brasøy og Skjærvær garanterer vi fisk i alle varianter. Drømmer du om å ta storfisken, da er Blix Sjøhus mitt i Herøysundet et ypperlig sted å begynne.

Ønsker du å teste fiskelykken på Helgeland?

Hos oss kan du leie raske stødige båter og selv prøve fiskelykken! Eller du kan bli med egen skipper ut på fisketur!  Helgeland er viden kjent for sitt spektakulære fiske både sommer og vinter!

De fleste havfiskerne prøver seg etter torsk, lyr, sei og lange, men i dypet fanger du også mange typer flyndre. Sjøørret er en veldig populær sportsfisk - nærmest hele sesongen - og allerede i april starter makrellfisket.

Torsk, lange og sei fanger du vanligvis på 30-300 meters dyp. Vi bruker ofte en kombinasjon av rigger med gummi-makk eller andre imitasjoner. Agnet er oftest en bit med makrell eller sild, eller andre fete fisketyper. Havfiskestang med multiplikatorsnelle med plass til 300 meter med line. Da strømmen kan være sterk på det åpne havet bør man kunne bruke fra 30 - 500 gram med vekt.