3-dagers tur (Q1)

Opplev verdens vakreste kyst

Bli med på et 3-dagers eventyr og opplev verdens vakreste kyst via sjøveien i vår 42-fots RIB — Den beste måten å oppleve nord på! Du kommer tett på elementene og får opplevd mye i løpet av kort tid.
​Vi kjenner Helgeland og viser deg de beste perlene langs kysten fra Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund i sør til Bodø i nord. Opplev spektakulær natur med over 12 000 holmer og øyer, levende fiskevær, sagnomsuste fjell, kritthvite strender, et yrende dyreliv og kulinariske matopplevelser fra havets spisskammer.

Fra 10.990,-
Arrageør
13.04.202015:56 Terje

KLAR, FERDIG, NORD!

Opplev verdens vakreste kyst

Bli med på et 3-dagers eventyr og opplev verdens vakreste kyst via sjøveien i vår 42-fots RIB — Den beste måten å oppleve nord på! Du kommer tett på elementene og får opplevd mye i løpet av kort tid. 

Vi kjenner Helgeland og viser deg de beste perlene langs kysten fra Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund i sør til Bodø i nord. Opplev spektakulær natur med over 12 000 holmer og øyer, levende fiskevær, sagnomsuste fjell, kritthvite strender, et yrende dyreliv og kulinariske matopplevelser fra havets spisskammer.  

Nettene tilbringes på nøye utvalgte overnattingssteder rett ved havkanten.  

RIB kan være en aktivitet for de tøffe, men de fleste bruker RIB på en helt annen måte. Det er ingen båter som er sikrere og som går bedre i sjøen. Dere blir utstyr med alt nødvendig utstyr. Les mere her

Turen tar utgangspunkt fra Brønnøysund.