Utværet Lånan

30.01.202012:17 Terje

Tilby dine medarbeidere, kunder, samarbeidspartnere, styremedlemmer eller andre en helt spesiell opplevelse!

Vi tar turen ut til Lånan, en god ide! Utværet Lånan har lang erfaring i å ta imot grupper av ulike størrelser til korte eller lengre besøk. Som regel ønsker de besøkende en historievandring samt noe å spise.

Opplevelser i juni.
I fredningsperioden fra 1. juni til 1. juli kan vi tilby ærfuglsafari. I denne perioden hekker ærfuglene, og vi har mellom 500 og 1000 ærfugler boende hos oss. All ferdsel på øya må skje sammen med en fuglevokter. Vi vet hvor fuglene bor, og vi garanterer unik nærkontakt med dem. Vi guider deg rundt på øya og du får høre om vår historie og vårt arbeid som fuglevoktere. Du får også besøke utstillingen på Låven og inviteres hjem til en fuglevokter.

Opplevelser i juli:
Rundt 1. juli har de fleste ærfuglene forlatt Lånan og vi kan bevege oss friere rundt på øya. Nå er det høysesong for besøk på Lånan.
Vi guider deg rundt på øya, og du får høre om vår historie og vårt arbeid som fuglevoktere. Du får også besøke vår fotoutstilling på Låven.

Vi tar deg ut til Lånan og tar dette fantastiske stedet i nærmere øyesyn.

Vi planlegger gjerne Utværet lånn inn en større sammenheng, kombinasjon med Base på HAVKANTEN, overnatting og øvrige aktiviteter.