Pressemelding

Seløy Kystferie AS går i samarbeid med Helgeland Opplevelser og Adventure Helgeland.

10.03.202114:29 Terje
Langs kysten bygger vi oss bredere og sterkere, Seløy Kystferie AS går i samarbeid med Helgeland Opplevelser og Adventure Helgeland.
Seløy Kystferie AS og Helgeland Opplevelser/ Adventure Helgeland, vil sammen tilby et bredere tilbud innen reiselivet på Helgeland.

Seløy Kystferie AS har siden 2009 vært en av Helgelands største leverandør av opplevelser og pakketurer. Siden starten har ca. 35.000 personer vært med Seløy Kystferie på safariturer hvor kultur/historie og fauna langs hele Helgeland står i sentrum. Seløy Kystferie sine kjerne produkter er i dag Rib-Safari, båt taxi, pakking av opplevelser med overnatting, havfiske og i tillegg utleie av diverse aktiviteter som kajakk og turutstyr. Tilbudene passer svært godt inn sammen med Adventure Helgeland sitt øvrige tilbud. Selskapet tilfører økt kapasitet, kompetanse, solid erfaring innen kyst kulturelle produkter og sammen bygger vi et bredere opplevelsestilbud for Helgeland.

Større, sterkere og bedre sammen

Prosess har pågått over tid og begge parter finner nå tiden inne til å forene krefter. Selskapene har mange likheter og begge parter har stor tro på Helgeland som en destinasjon i vekst. Gjennom Adventure Helgeland vil selskapene både utfylle og styrke hverandres kompetanse ved å tilby tjenester gjennom felles salg, markedskanaler og bookingsystemer. Vi bygger et fyrtårn for opplevelsessøkende reisende, og tilbyr opplevelser og turmål med fokus på kulinarisk matopplevelser, naturopplevelser, kultur og respektfull turisme.

En slik integrasjon er helt naturlig for å bygge en solid merkevare som står enda sterkere i et nasjonalt og internasjonalt marked. Adventure Helgeland har tidligere i høst/vinter inngått allianse med Adventure Vega, Blix Event Helgeland, Skogsholmen Gjestehus, Havkanten Gjestehus og Lovund Skyss. Sammen etablerer vi nå en tydelig helårlig reiselivstilbyder under profilen Adventure Helgeland. Gjestene skal gjennom oss oppleve det beste Norge og Helgeland har å by på; fjord og fjell, sommer som vinter, sier Terje Røren Johansen og Kristian Olsen i Seløy Kystferie AS.

Vi er svært glade for å kunne tilby de solide aktivitetene og tjenestene til Seløy Kystservice som en del av tjenestetilbudet for reiselivssegmentet. Dette styrker både partene hver for seg og samlet.

Med solide og langsiktige eiere har selskapene et sterkt fundament for å fortsette en nødvendig offensiv strategi. Vi vil sammen stille sterkere i arbeidet for å styrke Helgeland som reisemål og gjennom dette utvikle trygge varige arbeidsplasser, sier Kristian og Trond Olsen i Seløy Kystferie AS.

For ytterligere kontakt

Helgeland Opplevelser AS

Terje Røren Johansen

Daglig leder

E-post: terje@helgelandopplevelser.no

Telefon ( +47 ) 404 12 338
www.helgelandopplevelser.no 

Seløy Kystferie AS

Kristian Olsen

Daglig leder

Epost: kristian@seloykystferie.no

Telefon (+47) 47366087

www.seloykystferie.no

, click to open in lightbox