Pressemelding

Skogsholmen Gjestehus AS går i allianse med Helgeland Opplevelser AS
Skogsholmen Gjestehus og Helgeland Opplevelser vil sammen tilby et bredere tilbud innen reiselivet på Helgeland.

14.01.202113:54 Terje
Skogsholmen Gjestehus AS går i allianse med Helgeland Opplevelser

Skogsholmen Gjestehus og Helgeland Opplevelser vil sammen tilby et bredere tilbud innen reiselivet på Helgeland.

Skogsholmen Gjestehus AS ble tidligere i år oppkjøpt av Femur Eiendom AS som eies av Odd Petter Olderskog Leknes og Anne Berit Tilrem, Sandnessjøen. Skogsholmen Gjestehus skal drive overnatting, restaurant og ulike opplevelsesaktiviteter fra Skogsholmen. Tilbudene passer svært godt inn under Helgeland Opplevelser sitt øvrige tilbud. Selskapet tilfører økt kapasitet, kompetanse og sammen bygger vi et bredere opplevelsestilbud for Helgeland.

Større, sterkere og bedre sammen

Prosessen har pågått over tid og begge parter finner nå tiden inne til å forene krefter. Selskapene har mange likheter og begge parter har stor tro på Helgeland som reisemål.

Gjennom partnerskapet vil selskapene både utfylle og styrke hverandres kompetanse ved å tilby tjenester gjennom felles salgs- og markedskanaler.

En slik integrasjon er helt naturlig for å bygge en solid merkevare som står enda sterkere i et nasjonalt og internasjonalt marked. Selskapet har tidligere inngått partnerskap med Adventure Vega, Blix Event Helgeland og sammen etablerer vi nå en tydelig helårlig reiselivstilbyder under profilen Adventure Helgeland. Gjestene skal gjennom oss oppleve det beste Norge og Helgeland har å by på; fjord og fjell, sommer som vinter, sier Terje Røren Johansen i Adventure Helgeland.

Vi er svært glade for å kunne tilby aktivitetene og tjenestene til Skogsholmen Gjestehus som en del av tjenestetilbudet for reiselivssegmentet. Dette styrker både partene hver for seg og samlet.

Med solide og langsiktige eiere har selskapene et sterkt fundament for å fortsette en nødvendig offensiv strategisk design. Vi vil sammen stille sterkere i arbeidet for å styrke Helgeland som opplevelses destinasjon og gjennom dette utvikle bærekraftige arbeidsplasser, sier Anne Berit og Odd Petter.  

 

 

For ytterligere kontakt

 

Terje Røren Johansen

Daglig leder


E-post: terje@helgelandopplevelser.no

Telefon ( +47 ) 404 12 338


www.helgelandopplevelser.no 

 

Odd Petter Olderskog Leknes

Daglig leder

Epost odleknes@gmail.com

Telefon (+47) 905 64 124

www.skogsholmen.no