Blix Event Helgeland går i partnerskap med Helgeland Opplevelser

Blix-Event Helgeland og Helgeland Opplevelser vil sammen tilby et bredere tilbud innen reiselivet på Helgeland.

15.12.202008:28 Terje

Blix Event Helgeland går i partnerskap med Helgeland Opplevelser

Blix-Event Helgeland og Helgeland Opplevelser vil sammen tilby et bredere tilbud innen reiselivet på Helgeland.

Blix Event Helgeland driver i dag chartercruise, båt taxi og båtutleie i tillegg til utleie av sjøhus og aktiviteter som kajakk og vannskuter. Tilbudene passer svært godt inn under Helgeland Opplevelser sitt øvrige tilbud. Selskapet tilfører økt kapasitet, kompetanse og sammen bygger vi et bredere opplevelsestilbud for Helgeland.

Større, sterkere og bedre sammen

Prosess har pågått over tid og begge parter finner nå tiden inne til å forene krefter. Selskapene har mange likheter og begge parter har stor tro på Helgeland som reisemål.

Gjennom partnerskapet vil selskapene både utfylle og styrke hverandres kompetanse ved å tilby tjenester gjennom felles salgs- og markedskanaler.

En slik integrasjon er helt naturlig for å bygge en solid merkevare som står enda sterkere i et nasjonalt og internasjonalt marked. Selskapet har tidligere denne måned inngått partnerskap med Adventure Vega og sammen etablerer vi nå en tydelig helårlig reiselivstilbyder under profilen Adventure Helgeland. Gjestene skal gjennom oss oppleve det beste Norge og Helgeland har å by på; fjord og fjell, sommer som vinter, sier Terje Røren Johansen og John Helge Breivik i Adventure Helgeland.

Vi er svært glade for å kunne tilby aktivitetene og tjenestene til Blix Event Helgeland som en del av tjenestetilbudet for reiselivssegmentet. Dette styrker både partene hver for seg og samlet.

Med solide og langsiktige eiere har selskapene et sterkt fundament for å fortsette en nødvendig offensiv strategisk design. Vi vil sammen stille sterkere i arbeidet for å styrke Helgeland som reisemål og gjennom dette utvikle arbeidsplasser, sier Elisabeth N. og Bjørn-Ivar Blix.  

 

For ytterligere kontakt

 

Terje Røren Johansen

Daglig leder


E-post: terje@helgelandopplevelser.no

Telefon ( +47 ) 404 12 338
www.helgelandopplevelser.no 

 

Elisabeth Neergaard Blix

Daglig leder

 

Epost: bib@blixholding.no

Telefon (+47) 4880 29 583