Helgeland Opplevelser og Adventure Vega går sammen

Helgeland Opplevelser går sammen med Adventure Vega. Partene planlegger sammen å vokse videre også etter Coronakrisen.

09.12.202011:23 Ola Dybvik

                              

Helgeland Opplevelser og Adventure Vega går sammen

Helgeland Opplevelser går sammen med Adventure Vega. Partene planlegger sammen å vokse videre også etter Coronakrisen.

Sammenslåingen er en perfekt kombinasjon, som det er jobbet med over tid. Adventure Vega har et meget godt fotfeste i Verdensarvområdet. Vegaøyene har et høyt antall besøkende gjennom sommersesongen.  

Sammen etablerer vi en sterkere organisasjon, med en klar utviklingsstrategi innenfor det aktive helårssegmentet «VARME SENGER HELE ÅRET».

Større, sterkere og bedre sammen

Prosess har pågått over tid og begge parter syntes nå at tiden er inne for å forene krefter. Selskapene har mange likheter og begge parter har stor tro på Helgeland som reisemål.

Gjennom partnerskapet vil selskapene både komplementere og styrke hverandres kompetanse og tjenester.

En slik integrasjon er helt naturlig for å bygge et solid selskap som står enda sterkere i et internasjonalt marked. Vi etablerer nå en tydelig helårs reiselivsaktør under profilen Adventure Helgeland, som lar gjestene oppleve noe av det beste Norge og Helgeland har å by på; fjord og fjell, sommer som vinter, sier Terje Røren Johansen i Helgeland Opplevelser AS

Vi er svært glade for at vi forener krefter med Adventure Vega og John Helge Breivik. John Helge har lang og solid erfaring fra bransjen og jobber fra før i reiselivssegmenter nært opp mot Helgeland Opplevelser sitt kjerneområde.

Med solide og langsiktige eiere har selskapene et sterkt fundament for å fortsette en nødvendig offensiv satsing. Vi vil sammen stille meget sterkt i kampen for å lokke til oss gjestene, sier John Helge Breivik i Adventure Vega.

9. desember 2020 

For ytterligere kontakt

 

Terje Røren Johansen

Daglig leder


E-post: terje@helgelandopplevelser.no

Telefon ( +47 ) 404 12 338
www.helgelandopplevelser.no 

 

John Helge Breivik

Daglig leder

 

Epost: post@adventurevega.no

Telefon (+47) 959 73 616