Stavsmarken Gård

Vegaøyan viser hvordan generasjoner av fiskere og bønder gjennom de siste 1.500 år har opprettholdt en bærekraftig levemåte i et værhardt område nær Polarsirkelen, basert på den nå unike tradisjonen med ærfugldrift.

01.01.197000:00 Terje

Helgeland Opplevelser inngår samarbeid med Stavsmarken.

Vi tar deg gjerne til Vega og Stavsmarken.

Bente og Lars, eiere av Stavsmarken Gård. På gården driver vi med oppforing av slaktegris, og her har vi vårt eget pølsemakeri.

Vi er levende opptatt av god og tradisjonsrik mat, og vi jobber med utgangspunkt i at hele dyret skal benyttes, noe som gj ør at utvalget av produkter vil variere.

Vi har alltid likt å lage mat fra bunnen av og har bestandig videreforedlet vårt eget kjøtt fordi vi mener det er viktig å ta vare på tradisjonene rundt dette. Vi elsker å eksperimentere, og kombinerer gj erne gamle og nye oppskrifter.

, click to open in lightbox