Smaken av Helgeland – en kulinarisk reise

«Utforsk Helgelandskysten – verdens vakreste kyst».

Vi skaper minner for livet.
Firmatur med kick off, som dine ansatte fortjener

27.01.202012:02 Terje

Vi tilrettelegger for arrangement og grupper som ønsker å oppleve «det beste av det beste» langs hele Helgeland, fra nord til sør.

Vi samarbeider med flere lokale leverandører om å tilrettelegge for opplevelsesrike gruppeturer og arrangement. Dette har vi fått meget positive tilbakemeldinger på gjennom å oppleve naturen og øyriket på Helgeland i kombinasjon med lokal mat, hyggelig vertskap og historiefortelling fra kysten. Vårt ønske er at dere skal sitte igjen med en «wow»-opplevelse.

Vi tar deg med til Helgelandkysten hvor du får oppleve eksklusive sjømatbuffeter med kveite, hvalkjøtt, tørrfisk, boknafisk, fiskesupper, skalldyr og utegrilling. Du kan være med ut å fiske, og hvis ønskelig kan du være med å tilberede fisk og lage fisk sammen med kokken. Vi kan sette kveitebruk i forkant eller krabbeteiner mm. En vin/øl-ekspert vil også kunne kåsere litt rundt mat og vin eller øl. Sammen med maten forteller vi gjerne matfortellinger hvordan maten er tilberedt og de gylne historiene fra vår kystkultur.