Telt og turutstyr HAVKANTEN

Ta med barna, ta med kjæresten, ta med en venn? En natt i telt gir en helt spesiell stemning.

17.01.202118:03 Terje
Mange nordmenn følger forskjellige TV-serier som dreier seg om det å dra på tur i norsk natur. Kanskje det er nok å nevne navnet Lars Monsen...

La deg inspirere du også! Lei telt og turutstyr og gjør deg kjent på nye steder.  Vi skaff deg et godt kart over området - og start planleggingen! En lang tur er nødvendigvis ikke bedre enn en kort tur.

Ta med barna, ta med kjæresten, ta med en venn? En natt i telt gir en helt spesiell stemning, og alle synes som regel det er spennende å sove ute i naturen. Hos oss er ofte båte, Rib eller robåten første etappe før du finner din drømme øy. De aller fineste teltplassene ved stranden er som regel enklest å finne fra båten. Vær oppmerksom på at været kan skifte fort, så velg teltsted utfra vær og vind. Viktig å vite før en slår leir for natten, i tillegg til merkede teltplasser, er allemannsretten gir alle rett til å ferdes og bruke utmarka - med visse begrensninger. Blant annet heter det i friluftsloven at rasting eller telting ikke må skje når det kan medføre nevneverdig skade på ungskog, eller skogfornyelsesfelt. Det er heller ikke lov å telte nær andres hus eller hytter uten tillatelse, og telting er ikke tillatt mer enn 2 døgn om gangen uten tillatelse fra grunneier.

Kos deg, denne pakken inneholder alt for en perfekt overnatting ute i det fri!

Telt & utstyr utleie inneholder,

  • Telt for to personer
  • 2x sovepose
  • 2x liggeunderlag

Øvrig turutstyr som gass, kokekar, stekepanne, bestikk,

kan dette leies hos oss. 

Ta med på tur