Kake- og dessertkurs

17.01.202011:56 Terje

Kurset der man lærer å lage smakfulle, herlige og lekre desserter og kaker.

Kurs ledes av en av landestedets fremste konditorer. Lær teknikker, hemmeligheter samensetninger som legger grunnlaget for å kunne lage flere unike kaker og desserter. Lag bunner, kaker, glasur, mousser, kremer og sjokolade fra bunnen av.

Dessert- og kakekurs til deg som elsker å bake! Her får man lære fra en av Norges aller fremste konditorer. Han lærer bort sine beste triks og hemmeligheter som gjør deltakerne i stand til å kunne fremme de mest imponerende kaker og desserter.

På dette kurset lærer man å lage alt fra kakebunn, vannbakkels, creme brulée, sjokolademousse og bærgele til sjokoladeglasur, vaniljetrøffel og diverse dekor. Kort sagt alt en ekte hobbykonditor trenger av verktøy i kjøkkenet sitt! Dette kurset er meget populærtog anbefales også til profesjonelle kokker som ønsker å lage bedre desserter. Det eneste som kreves er at deltakerne har en interesse for søte fristelser og et ønske om å lære!

Kurset er lagt til naturskjønne Havkanten, idyllisk plassert ved vannkanten på det lille fiskeværet Husvær, lengst vest i skjærgården på berømte Helgeland.

Her kan du oppleve en unik ro og god atmosfære med panoramautsikt mot fjellene Syv Søstre og Dønnamannen.

Ta et glass vin, bobler eller en øl på den tilhørende pubben og nyt tilværelsen på et av Norges vakreste steder.

Velkommen!