FISKE/TURBÅT

Kos deg på HAVKANTEN sammen med hele familien eller del en festlig aktivitet med en god venn? En tur i Fiske/turbåt vil garantere gi deg en god opplevelse! Perfekt for fisketur og safari.

GAVEKORT
21.09.202115:50 Terje

Drømmer du om å ta storfisken?

På Helgeland har folket livnært seg på fisk i flere tiår og det har alltid blitt fangst. Rundt Husvær, Brasøy og Skjærvær garanterer vi fisk i alle varianter. Drømmer du om å ta storfisken? Da er Havkanten på Husvær et ypperlig sted å begynne.

Ønsker du å teste fiskelykken på Helgeland?

Hos oss kan du leie raske stødige båter og selv prøve fiskelykken! Eller du kan bli med egen skipper ut på fisketur!  Helgeland er viden kjent for sitt spektakulære fiske både sommer og vinter!

De fleste havfiskerne prøver seg etter torsk, lyr, sei og lange, men i dypet fanger du også mange typer flyndre. Sjøørret er en veldig populær sportsfisk - nærmest hele sesongen - og allerede i april starter makrell fisket.

  • Kaasbøll 590 19 fot — En solid og god båt med kraftfull motor.
  • Suzuki 70 HK
  • Garmin GPS (sjøkart), med ekkolodd

Inkludert i leie er flytevester, båtshake, klepp, stamper til å ha fisk i, laminert sjøkart med foreslåtte fiskeplasser. 

Båtene passer også godt for dykkere, familieturer og til egen safari langs Helgelandsøyene.

GREIT Å VITE!

Når du køper og betaler gavekort hos oss mottar du mail med en VOUCHERS, denne benytter du gjerne til det du sender/gir til gavemottaker.
PRIS 2.490,- (1 båt)
ANTALL PERSONER 1-6
ALDER INGEN ALDERSBEGRENSNING
TIDSPUNKT HELE ÅRET
STED HAVKANTEN
VARIGHET CA 4 TIMER
BYTTERETT 365 DAGERS BYTTERETT