KAJAKK LEIE HAVKANTEN

Velkommen til Havkanten i Husvær, et eventyrlig sted på vakre Helgelandskysten. Dette er et perfekt sted for deg som elsker hav, fjell og vakker natur.

GAVEKORT
21.09.202114:30 Terje

Husvær «Det perfekte padleparadiset»


I området rundt Husvær finnes det ca 2500 øyer, holmer og skjær. Husvær ligger svært sentralt på Helgeland og er et fantastisk utgangspunkt for å oppleve spektakulære padlemuligheter.

 

Velkommen til Havkanten i Husvær, et eventyrlig sted på vakre Helgelandskysten. Dette er et perfekt sted for deg som elsker hav, fjell og vakker natur.

Øyriket rundt Husvær er perfekt for kajakkpadling, grunne farvann, trange sund og kritthvite sandstrender. Om kvelden kan du nyte stillheten og kveldssolen med et glass vin på terrassen eller i puben.

Her kan du utforske øya fra både land og sjø, gå flotte turer og padle rundt i paradis, som du kun finner her.

Vår og tidlig sommer her ute, får du ofte både stille hav eller dramatisk vind og piskende fjorder, begge deler skaper en flott ramme rundt oppholdet du garantert vil minnes. Restauranten er lokalisert i det gamle fiskeværet fra 1892 som har huset Helgelandsfiskerne gjennom årtier. Her tilberedes alt fra havets spiskamer og vi utforsker, både skalldyr, fersk og tørr tisk.

GREIT Å VITE!

Når du køper og betaler gavekort hos oss mottar du mail med en VOUCHERS, denne benytter du gjerne til det du sender/gir til gavemottaker.
PRIS 790,-
ANTALL PERSONER 1
ALDER INGEN ALDERSBEGRENSNING
TIDSPUNKT HELE ÅRET
STED HAVKANTEN
VARIGHET DØGN LEIE (24 TIMER)
BYTTERETT 365 DAGERS BYTTERETT