Middagscruise

Planlegger du en koselig middagsoverraskelse? Ta med deg din bedre halvdel og klatre ombord på et herlig middagscruise!

10.01.202112:34 Terje
Nyt en deilig meny mens dere flyter gjennom Helgelandskysten med en fantastisk utsikt over regionens berømte landemerker.

En koselig sommerkveld på sjøen venter! Ta med deg en du er glad i med middagscruise og opplev den behagelige atmosfæren på sjøen!

Her får man nyte en lokal 3-retters middag fra en av Helgelands beste sjømatrestaurant. Skipperen serverer kalde retter og tilbyr det meste av lokalprodusert og bærekraftig mat. kokken sørger for å ivareta den gode, norske matopplevelsen, så her er det bare å lene seg tilbake og nyte en smakfull meny mens Helgelandskysten flyter forbi.  

 

  • Lokal 3-retters middag
  • Panoramautsikt over Helgelandskysten
  • En koselig kveld på kysten

 

Vi legger ut fra kai der du ønsker å bli hentet og vi glir utover Helgelandskysten til magiske lyder fra havet og fuglekvitter.

Tenk deg, Herøy alle de majestetiske øyene. Vi velger ruten ut fra vær og vind for å gi gjestene den beste opplevelsen om bord. Man kan velge å oppleve den gode stemningen på dekk, eller inne i en varm og komfortabel panoramasalong. En vakker solnedgang og deilige smaker på sjøen venter!

Priser fra, 3.290,-