Opplev naturen og historiene på Helgelandskysten

27.01.202012:19 Terje

Helgeland Opplevelser og Støtt Brygge har etablert et nært samarbeid og løfter nå sammen opp under mottoet «Utforsk Helgelandskysten – verdens vakreste kyst».

Vi tilrettelegger for eventer og grupper som ønsker å oppleve «det beste av det beste» på hele Helgeland, fra nord til sør.

Vi samarbeider med flere lokale leverandører, og sammen har vi tilrettelagt for opplevelsesrike gruppeturer og eventer. Dette har vi fått meget positive tilbakemeldinger på gjennom å oppleve naturen og øyrike på Helgeland i kombinasjon med lokal mat, hyggelig vertskap og historiefortelling fra kysten. Vårt ønske er at dere skal sitter igjen med en «wow» opplevelse.

De mange tusen øyene og de majestetiske fjellene innbyr naturen til sterke sanseinntrykk. Bli med oss på en roligere tur hvor du kan høre lyden av havet og fuglekvitter uten for mye mennesker eller annen støy. Helgelandskysten er fra tidligere tider kjent for sine handelssteder, krongodsene, jektefarten og fiskernes liv og virke mm. Vi forteller deg de gylne historiene fra denne tiden.

Terje Rake
Johnny