Om Helgeland opplevelser

Utforsk Helgeland med Helgeland Opplevelser
08.01.202010:23 Tommy Børli

Helgeland Opplevelser er Helgeland og fjordens leverandør av aktiviteter, båt, overnatting, mat og sjøopplevelser.

Vi legger vår sjel i å planlegge alle oppdrag, store som små, ned til minste detalj. Vi vet at vårt bidrag ofte er en del av en større opplevelse, og ting blir ikke overlatt til tilfeldighetene. Med mange år i salgsbransjen, betydelig erfaring fra kysten og relasjonsbygging har vi lært at nøkkelen til suksess ligger i god planlegging!

Bli med på RIBtur med Norges største og sikreste charter RIB. Vi har RIB utleie for grupper i alle størrelser, hele året.

Sikkerhet på topp

Våre båter er utstyrt med Kartplottere, radar og autopilot. I tillegg fører vi VHF, redningsbøyer og GPS tracing. For å gi alle våre gjester den ultimate opplevelse, er hver enkelt utstyrt med headsett. Sikkerhet er det aller viktigste vi driver med. Spenning og hygge kommer alltid i andre rekke. Helgeland Opplevelser har som mål å ligge helt i tet når det gjelder sikkerhet. Dette gjør vi gjennom å ha personlig redningsutstyr til alle reisende som ligger over kravet fra Sjøfartsdirektoratet, godt innarbeidede rutiner for kontroll av utstyr, samt tydelige
utarbeidede HMS planer.

Passer for alle

En vanlig misfortåelse er at RIB kun er for adrenalinjunkies, men det stemmer ikke. RIB passer for folk i alle kjønn og alle aldre. Før hver eneste RIB tur med Helgeland Opplevelser gjennomgår vi en sikkerhetsbrief som tar for seg de punktene som er viktige å huske på. På arrangementer med flere båter har vi alltid én eller flere båter som tilpasser farten etter de som vil ta det rolig. Vår erfaring er at de som er mest skeptiske nå de kommer ombord, er de som er mest gira når de går i land! Vi slutter aldri med å lete etter nye metoder og utstyr som bidrar til å øke sikkerheten.

De best egnede RIB båtene som finnes på markedet

Vi er stolte av å ha RIB båter med enestående egenskaper og det fremste på markedet. Vi har RIB utleie for grupper i alle størrelser, hele året. I åpen RIB kommer man tett på naturen og de passer like godt til sightseeing, transport eller en fartsfylt tur på havet. Aktiviteten passer for alle og er like fin på vinter, vår som på sommer og høst. Våre gjester er alle utstyrt med varmedresser som gjør turen til en behagelig opplevelse selv i skikkelig Helgelandsvær. For de som ønsker mere lukket avdeling sitter 6 av passasjerene under tak og godt skjermet bak styreposisjon. Turene er like fine på åpent hav, i fjordene eller som transport mellom destinasjoner. Kom tett på dyrelivet og opplev den rike kystkulturen på Helgeland. Våre piloter er vertskap på turen legger alt til rette for en magisk opplevelse og sikker tur

Havkanten - Opplevelsessentret på Helgelandskysten

Her kan du oppleve den ultimate ro og atmosfæren rett ved havkanten. Huset tilbyr overnatting, bespisning, stamping på kaia og havfiske fra leid båt.

  • Bo
  • Spise
  • Øyhopping
  • Sykkel utleie
  • Båtutleie
  • Vandring i lokalsamfunnet
  • Kajakturer med guide
  • Jakten på nordlyset
  • Havfiske
  • Havsafari

Kystkultur & Bakoversveis!

Helgeland og kysten rundt bugner av dramatisk og frodig historie. Helgeland opplevelser er fjordens svar på " losen" og forteller mer enn gjerne om stedene vi passerer.

Det finnes mange gode leverandører på fjorden og vi har som mål å være den beste! "Kystkultur & Bakoversveis" er et vinnende konsept. Velkommen om bord!