Kveite jakt

En flott opplevelse til de fiskeinteresserte! En 1/2 dag på havet med gode sjanser for en god fangst. Guiden tar med gruppen til de beste plassene for fiske.

Priser fra 1,690,-

BESTILLINGSTUR
20.01.202009:51 Terje

Helgeland er Polarsirkelland. Her er det lyst døgnet rundt fra midten av mai og til begynnelsen av august. Det er gjerne vindstille om natten og derfor er havfiske om natten ekstra populært!

Opplev Helgeland og havfiske, fang din egen fisk om bord i vår fiskeskøyte.

Vår erfarne skipper, turleder og mannskap er ditt vertskap på vår 4-timers fisketur fra Havkanten.

Du er velkommen til en fire-timers tradisjonell fisketur på Husværfjorden der du både vil høre saftige historier om Helgelandsfiske og livet her ute. Konseptet vårt inkluderer havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang sammen med våre turledere.

På denne 1/1 dags turen jakter vi utelukkende etter stor kveita. Vi benytter kveiteva (store kroker) som vi egner med sei/makrell. Her er det adrealinkikk fra vi legger fra kai til storfisken er dratt ombord

Vi legger ut fra Husvær/Havkanten og går mot Skjærværet hvor du får mulighet til å fange torsk, steinbit, hyse, uer og sei. – Eller du bare vil nyte de vakre omgivelsene mens du håper at andre fanger, griller og byr på fersk fisk. Båten er utstyrt med en stor grill som står klar til å tilberede dagens fangst, som kan bli stor. I dypet lurer ofte et og annet monster som for eksempel gråsteinbiten som kan bli opp mot 22 kilo. Torsken er en annen art som i sjeldne tilfeller kan bli nærmere 2 meter lang og veie opp mot 100 kilo.

OM AKTIVITETEN:

  • Varighet, 1/1 dag 
  • Inklusiv, leie av alt fiskeutstyr
  • Transport, Ønsker du Rib transport fra fastlandet, ta kontakt

HØYDEPUNKTER:

  • Adrelalin kikk å dra stor fisken
  • Din egen fisk kan tilberedes på Havkanten, kveldens middag
  • Middag ombord i båten

PRISER:

  • Fra 1.690,-

Velkommen til oss

Værforbehold!