Lovund Skyss

I over 20 år har vi sørget for uforglemmelige turer på havet og vist frem både kjente og ukjente perler langs verdens vakreste kyst.

24.03.202112:15 Terje
Lovund Skyss ble etablert i 1997. Den første båten i selskapet var en "Viksund 1000 Alfa" med plass til 8-10 passasjerer.  Fra da har vi ekspandert og har seks fartøy i drift. Vi har båter med kapasitet fra 12 pax helt opp til katamaranen "M/S Lovund Express" som har kapasitet på 97 pax. 

Vårt mål er å være en foretrukket leverandør av transporttjenester og opplevelser på havet på Helgelandskysten, men også andre områder langs vår vakre kyst. 

Vi driver flere båtturer på oppdrag fra Nordland Fylkeskommune, og i tillegg tilbyr vi båttransport, opplevelsesturer og charterturer. Vi har også reservebåt-tjenester til andre rederier. 

I over 20 år har vi sørget for uforglemmelige turer på havet og vist frem både kjente og ukjente perler langs verdens vakreste kyst. Vi har gjennom mange år opparbeidet oss gode samarbeidspartnere langs hele Helgeland slik at vi kan gi våre passasjerer en best mulig Helgelandsopplevelse.

Vi jobber hele tiden for at våre kunder skal ha en best mulig opplevelse, derfor er vi også tilgjengelige 24 timer i døgnet, 365 dager i året.

Velkommen ombord!