Skogsholmen Restaurant

I restauranten vår kan du nyte rettene fra en fantastisk meny med kortreist mat fra Helgelands storslåtte natur enten det er fra havet eller fra land.

12.01.202107:30 Terje
Skogsholmen er en stor, kupert øy,

ni nautiske mil nord for Vega, midt i Vegaøyan Verdensarv!. Her kan du slappe av og nyte det gode liv! Ta deg en tur rundt øyene med kajakk eller båt! Eller bare rusle rundt å se på naturen, dyrene og ikke minst UTSIKTEN!

I restauranten vår

kan du nyte rettene fra en fantastisk meny med kortreist mat fra Helgelands storslåtte natur enten det er fra havet eller fra land. Våre viner og vårt lokalbrygget øl er tilpasset hvert måltid og til enhver anledning. I baren vil du finne forfriskninger og her kan du også senke deg ned i en stol med ei god bok, eller drøfte dagens hendelser med ditt reisefølge.

 

Vårt unike Gjestehus

har historie tilbake til 1940 da bygget stod ferdig som skole og internat. Historien ligger i veggene, og en storslått fotokunst-utstilling tar deg med på en reise fra da til nå. Alle rom er nylig totalrenovert, og utsikten og naturen rundt er magisk og storslått. Her finner du roen og her finner du energi, og har du lyst, kan du leie kajakk eller hva med en fisketur i en av våre alu-båter for en mer aktiv hverdag?