BLIX EVENT HELGELAND

Flere opplevelser

Skjærgårdscruise
Opplev den fantastiske skjærgården på Helgeland med komfort ombord i vår Skilsø 39 FB, cabincruiser, Thelma 4.

10.01.202111:35 Terje

Her får du det beste av begge verdener, med både skjærgårdscruise og komfort i særklasse.

Hvordan foregår et skjærgårdscruise?

Stig ombord i vår moderne cruisebåten Thelma 4 og sett deg godt til rette. Med erfaren og lokalkjent båtfører tar vi deg ut i skjærgården langs Nordlandskysten. Nyt utsikten, mens vi legger kursen inn i farvann bare de færreste kan navigere i, mens du lar sanser og fotokamera ta inn inntrykkene. Underveis langs rutene seiler vi til, små og større byer, brygger, gamle fiskevær, museer, restauranter, gjestehus og du får se hvordan folk bor her ute langs kysten.

Båten er registrert for inntil 12 betalende passasjerer og har 3 doble lugarer. Eget toalettrom og eget dusjrom. Flybridge. Dermed er den perfekt for korte og lange turer, som f.eks. jobbtur, familietur, tur for en eller flere.

Skjærgårdscruisene består av:

  • Faste ruter til og fra ulike destinasjoner 
  • Pakketurer
  • Dagsturer

SY DIN EGEN TUR, så GÅR vi DIT DU ØNSKER.

For at turen skal bli slik du ser for deg og for at vi skal få anledning til å tilfredsstille dine behov for opplevelser og på pris, er det fint om du tar kontakt. Fyll ut registreringsskjema, så får du en tilbakemelding, umiddelbart.

Her er et par eksempler på turer, med ulike priser. Vi gjør oppmerksom på at dette kan variere en del, ut fra, antall gjester, hvor mange tilvalg som ønskes, kjørt distanse, evt. overnatting, servering om bord, etc.

Faste turer