Kajakksenter, HAVKANTEN

Husvær «Det perfekte padleparadiset»
I området rundt Husvær finnes det ca 2500 øyer, holmer og skjær. Husvær ligger svært sentralt på Helgeland og er et fantastisk utgangspunkt for å oppleve spektakulære padlemuligheter.

08.01.202014:24 Tommy Børli

Velkommen til Havkanten i Husvær, et eventyrlig sted på vakre Helgelandskysten. Dette er et perfekt sted for deg som elsker hav, fjell og vakker natur.

Øyriket rundt Husvær er perfekt for kajakkpadling, grunne farvann, trange sund og kritthvite sandstrender. Om kvelden kan du nyte stillheten og kveldssolen med et glass vin på terrassen eller i puben.

Her kan du utforske øya fra både land og sjø, gå flotte turer og padle rundt i paradis, som du kun finner her.

Vår og tidlig sommer her ute, får du ofte både stille hav eller dramatisk vind og piskende fjorder, begge deler skaper en flott ramme rundt oppholdet du garantert vil minnes. Restauranten er lokalisert i det gamle fiskeværet fra 1892 som har huset Helgelandsfiskerne gjennom årtier. Her tilberedes alt fra havets spiskamer og vi utforsker, både skalldyr, fersk og tørr tisk.

Havkanten har mage aktiviteter, så når du tenker å ha fått nok kajakk kan vi spe på med, havfiske, sykling, dykking, surfing og SUP padling.

Leiepriser:

Dagleie:

  • Enkel kajakk.     990,-
  • Dobbelkajakk.    1.390,-

Ukeleie:

  • Enkel kajakk.   3.990,-
  • Dobbelkajakk.  4.990,-