Havfiske

Opplev Helgeland og havfiske, fang din egen fisk om bord i våre fiskebåter.

26.02.202008:31 Terje

En flott opplevelse til de fiskeinteresserte! En 1/2 dag på havet med gode sjanser for en god fangst. Guiden tar med gruppen til de beste plassene for fiske.

Opplev Helgeland og havfiske, fang din egen fisk om bord i våre fiskebåter.

Vår erfarne skipper, turleder og mannskap er ditt vertskap på vår 4-timers fisketur fra Havkanten. 

I februar gjelder faktisk det samme som i januar. Fisken er nær land, og det går mot gytetiden. Fiskene er fortsatt bitevillige. 

Du er velkommen til en fire-timers tradisjonell fisketur på Husværfjorden der du både vil høre saftige historier om Helgelandsfiske og livet her ute. Konseptet vårt inkluderer havfiske med juksahjul og/eller havfiskestang sammen med våre turledere.

Fiskeslag som sei, hyse, makrell og kysttorsk, kveite og steinbit er daglig kost her ute. Komfortable båter som er konstruert for nettopp havfiske.

Du trenger ikke å være en værbitt sjømann for å prøve deg på havfiske! På denne turen får du hjelpen du trenger fra et meget kunnskapsrikt mannskap.

Vi legger ut fra Husvær/Havkanten og går mot Skjærværet hvor du får mulighet til å fange torsk, steinbit, hyse, uer og sei. – Eller du bare vil nyte de vakre omgivelsene mens du håper at andre fanger, griller og byr på fersk fisk. Båten er utstyrt med en stor grill som står klar til å tilberede dagens fangst, som kan bli stor. I dypet lurer ofte et og annet monster som for eksempel gråsteinbiten som kan bli opp mot 22 kilo. Torsken er en annen art som i sjeldne tilfeller kan bli nærmere 1,4 meter lang og veie opp mot 30 kilo.

OM AKTIVITETEN:
  • Varighet, 4 timer 
  • Inklusiv, leie av alt fiskeutstyr
  • Transport, Ønsker du Rib transport fra fastlandet, ta kontakt
HØYDEPUNKTER:
  • Adrelalin kikk å dra stor fisken
  • Din egen fisk kan tilberedes på Havkanten, kveldens middag
  • Mat og drikke ombord
Velkommen til oss!

HAVKANTEN her får du alt