Arrangementer

27.01.202012:19 Tommy Børli

Stilfulle lokaler til bryllup, bursdag, merkedager eller andre arrangementer

Ønsker du å feire din spesielle dag i usjenerte lokaler ute ved kysten? HAVKANTEN er det perfekte lokalet for bryllup, bursdag, merkedag. Med god takhøyde, romslig plass får vi en unik ramme rundt din store dag. Vi har mange muligheter både når det gjelder pynting, bordsetning og lyssetting, vi ordner det slik du vil ha det.

Bryllup med skreddersydd opplegg

Vi samarbeider med bryllupsplanleggere, designere, vin- og catering - matleverandører for å kunne tilby deg drømmebryllupet. Hos oss på HAVKANTEN får du et skreddersydd opplegg slik at dagen blir akkurat slik du ønsker. Du får kun en kontaktperson som hjelper deg med hele prosessen fra A til Å

Vielse og bryllupsfest på samme sted

En av våre fordeler er at vi kan tilby et utradisjonelt bryllup med både vielse og bryllupsfest på samme sted. Våre lokaler deles riktig inn og gir den ultimate opplevelsen som nettopp du denne dagen fortjener. Derfor veldig fint å planlegge vielsen i en av salene eller ute på vår store kai og bryllupsmiddagen i en annen sal. Etter festmiddagen kan selskapet returnere til samme sal for dans og underholdning.

Enten det er Bryllup, bursdag, eller merkedag, vi tilpasser det meste etter ditt behov og ønsker. Stort eller lite, du leier lokalene eksklusivt, og får tilgang til hele anlegget med overnatting, restaurant og kjøkken kun for ditt opplegg.

Behov for underholdning, ja da tar vi det også, kom med ønsker og utfordre oss

Vi tilbyr både 3-retters selskapsmenyer og enklere mat. Det er også mulig å sette sammen deres egen meny. Vi er fleksible, og tilrettelegger opplegget etter dine preferanser. Det er tross alt dere som skal feire, og det er viktig for oss at dere sitter igjen med en god følelse.

Det er mye som skal på plass når man planlegger en stor begivenhet. Det er mange detaljer som er viktige for nettopp deg. Vår erfaring, våre partnere og våre menesker, vi er her for deg.

Valg av meny

Meny på den store dagen er også et av de store valgene du skal ta. Se vår innholdsrike meny, eller kom innom og vi planlegger dette sammen, det vi gi den beste følelsen!!

Vi tar oss selvfølgelig av alt som pynting, dekorasjon, underholdning og blomster. Ønsker du tips til konferansier, ja vi ordner dette også.

Vinsmaking
Gunnar E Nilsen
Idyll