bli med oss til Lovund og emus pub & spiseri

Vi leverer etter din smak og vi vil at du skal føle deg  som hjemme. Det er derfor vi i tillegg til god mat og drikke, gir deg god service og

23.11.202014:42 Terje

Torsdag.

Etter en innholdsrik omvisning og prøvesmaking av Whisky drar vi videre over til Lovund og Emus Pub og Spiseri. Her inntar vi dagens middag (tre retters). Etter middag tar vi en ny liten time i RIB og vi ankommer Havkanten ca 21:00. På Havkanten står våre velværestamper klare og vi legger opp til en flott kveld med åpen utebar/utekjøkken, Nattmat. 

Det er enkelt! Vi elsker mat og vi er gira på Øl! Vårt mantra kan beskrives med disse tre ordene: "Kvalitet, Kortreist, Autentisk".

Kvalitet, fordi vi serverer bare rene og naturlige ingredienser. Kortreist, fordi vi så langt det lar seg gjøre henter våre råvarer lokalt/regionalt og forbereder disse selv med ekte håndverk. Autentisk, fordi det vi serverer skal være unikt og særegent og noe du ikke finner hvorsomhelst, samtidig som vi søker å tilby det beste som er tilgjengelig fra våre leverandører.

Vi leverer etter din smak og vi vil at du skal føle deg  som hjemme. Det er derfor vi i tillegg til god mat og drikke, gir deg god service og velkommende omgivelser.

Kom å besøk oss - hvem vet - vi blir kanskje til og med venner!